Tara Pac i Lund utökar med ny säljare på finska marknaden

PUBLICERAD: 20 april 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Oskar Hansson som ny juniorsäljare hos förpackningsföretaget Tara Pac i Lund. (Bild Tara Pac)

Förpackningsföretaget Tara Pac i Lund fortsätter sin tillväxt och anställer en juniorsäljare på den finska marknaden. Nytillskottet heter Oskar Hansson och han är enligt Tara Pac ”en glädjespridare med ett driv utöver det vanliga”.

”Jag känner mig väldigt exalterad över den här tjänsten som juniorsäljare på den finska och svenska marknaden. Tara Pac är ett spännande företag, som vågar satsa och söker nya möjligheter att förbättras och växa. Mitt mål är att bidra med nya idéer och mitt driv till företaget. Jag hoppas att vi på Tara Pac får visa Norden hur bra vi är på alla typer av plastförpackningar, speciellt i återvunnen plast”, säger Oskar Hansson.

Anställningen av den nye juniorsäljaren innebär att Tara Pac nu är tio personer, som arbetar på kontoret i Lund.

”Tröja nr 10 inom fotbollen förknippas ju ofta med en offensiv mittfältare med stor talang..! Jag önskar Oskar varmt välkommen till oss på Tara Pac som vår målgörare”, kommenterar Tara Pacs VD Lars Persson.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432