Ny mötesplats för "startups": Entreprenörsfrukost på TPS

PUBLICERAD: 16 augusti 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Startup-företag och kunniga entreprenörer inom förpackningsbranschen får en ny mötesplats vid årets Top Packaging Summit. (Bilden från ett annat tillfälle).

I samband med Top Packaging Summit by Packbridge (TPS) lanserar förpackningsklustret Packbridge ett nytt initiativ: en entreprenörsfrukost där nystartade företag får möta väletablerade företag och entreprenörer. TPS äger rum 18 och 19 oktober och frukosten är den 19 oktober.
Tanken bakom entreprenörsfrukosten är att driva fram mer förpackningsinnovation genom att öka interaktionen mellan väletablerade företag inom branschen och startup-företag, som tidigare inte blickat mot förpackningsbranschen. 

”Vi vill ge startuppföretagen möjlighet att bekanta sig med förpackningsbranschen och presentera sig under TPS. Det finns mängder med smarta idéer, kompetenser och nystartade företag, som söker samarbeten med idétörstande väletablerade företag, ett intresse som är ömsesidigt. Det kan vara nya förpackningar eller material, nyheter inom maskinteknik, design av förpackningar eller etiketter, handel eller återvinning”, säger Johan Mårtensson, VD på Packbridge. 

På plats kommer även Almi Invest att finnas,för att kunna ge råd och visa på investeringsmöjligheter för de deltagande företagen. 

Är du en ”startup”, som vill nå ut mot förpackningsbranschen, kan du läsa mer om och anmäla dig till entreprenörsfrukosten HÄR!

Mer om årets Top Packaging Summit by Packbridge hittar du HÄR!.
 

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x