Ny mötesplats för "startups": Entreprenörsfrukost på TPS

PUBLICERAD: 16 augusti 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Startup-företag och kunniga entreprenörer inom förpackningsbranschen får en ny mötesplats vid årets Top Packaging Summit. (Bilden från ett annat tillfälle).

I samband med Top Packaging Summit by Packbridge (TPS) lanserar förpackningsklustret Packbridge ett nytt initiativ: en entreprenörsfrukost där nystartade företag får möta väletablerade företag och entreprenörer. TPS äger rum 18 och 19 oktober och frukosten är den 19 oktober.
Tanken bakom entreprenörsfrukosten är att driva fram mer förpackningsinnovation genom att öka interaktionen mellan väletablerade företag inom branschen och startup-företag, som tidigare inte blickat mot förpackningsbranschen. 

”Vi vill ge startuppföretagen möjlighet att bekanta sig med förpackningsbranschen och presentera sig under TPS. Det finns mängder med smarta idéer, kompetenser och nystartade företag, som söker samarbeten med idétörstande väletablerade företag, ett intresse som är ömsesidigt. Det kan vara nya förpackningar eller material, nyheter inom maskinteknik, design av förpackningar eller etiketter, handel eller återvinning”, säger Johan Mårtensson, VD på Packbridge. 

På plats kommer även Almi Invest att finnas,för att kunna ge råd och visa på investeringsmöjligheter för de deltagande företagen. 

Är du en ”startup”, som vill nå ut mot förpackningsbranschen, kan du läsa mer om och anmäla dig till entreprenörsfrukosten HÄR!

Mer om årets Top Packaging Summit by Packbridge hittar du HÄR!.
 

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se