Den ideala stekpåsen för den bekväme grillaren...

PUBLICERAD: 15 maj 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Siranes ”Sira-Cook Supreme cooking bag” kan läggas direkt på grillen.|”Med vår stekpåse blir det inget spill

Brittiska förpackningstillverkaren Sirane Ltd, med huvudsäte i Telford, har utvecklat en speciell stekpåse, som kan användas såväl på grillen som i en konventionell ugn.
Siranes ugns-/grillpåse, som fått namnet ”Sira-Cook Supreme cooking bag” ingår i företagets nyligen lanserade kampanj “Bags of Ideas” och den är enkel att använda, lätt att öpnna och sägs enligt tillverkaren tillaga maten perfekt. Den kan ocskå användas på i stort sett alla typer av värmekällor, från ugnar och heta hällar till att placeras direkt på grillen!

”Vår stekpåse har så många potentiella användningsområden och många fördelar – inte minst det faktum att konsumenten kan välja att tillaga sin mat på grillen  eller i ugnen beroende på hur vädret är!”, säger Siranes VD Simon Balderson.

Den speciella foliepåsen, som är försedd med en värmetålig transparant plastöversida, är utformad så att den tåler direkt värme, exempelvis från en gas- eller kolgrill och den gör att tillagat kött, fisk, grönsaker,. etc. behåller mörhet, safter och smaker. En annan fördel är att leverantörer av kött, fågel, fisk, etc., kan förpacka sina produkter direkt i påsen och på så vis sälja ett helt färdigt ”grillpaket” över disk.

”För konsumenten innebär det att han eller hon slipper hantera maten. Inget spill, inget kladd med kryddor och marinader och ingen disk! Bara att lägga påsen på grillen eller i ugnen och invänta det goda slutresultatet” säger Simon Balderson.

 

 

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Högre krav på livsmedelssäkerhet gynnar Mobergs Produktkontroll

Mobergs Produktkontroll är en av de ledande leverantörerna av kontrollutrustning för livsmedelsindustrin och andra områden. Kraven på säkerhet ökar vilket tydligt gynnar företaget.
Fredrik2

Bra tryck i förpackningssektorn hos Heidelberg

Av Heidelbergs kvartalsrapport för det tredje kvartalet framgår det att koncernen utvecklas bra. Extra bra går det för pressar till förpackningssektorn.
03_Ludwin_Monz

Tetra Pak startar banbrytande forskning

Tetra Pak initierar i dag det man kallar en banbrytande forskning med hjälp av Max IV för att bättre förstå fibermaterialens nanostruktur.
coca cola

Oroliga tider skrämmer inte FrontPac

FrontPac räds inte de svåra tiderna. Ett bra bevis är investeringen i en ny offsetpress från KBA.
Jesper och Martin