Två nya medarbetare förstärker StrongPoint Labels säljteam

PUBLICERAD: 31 augusti 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Palle Bogren och Johan Larsson heter de två nya säljarna hos StrongPoint Labels AB.|En glad VD Leif Persson framför HP Indigo 8000 pressen

Etikettföretaget StrongPoint Labels AB förstärker sin säljavdelning med två nya säljare med placering vid företagets anläggning i  Arlöv utanför Malmö.
De två nya säljarna heter Palle Bogren och Johan Larsson och de har båda tidigare erfarenhet från etikettbranschen.

”Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra gamla och framtida kunder ett ännu starkare och tightare säljteam för att ta oss an morgondagens utmaningar” säger Håkan Lagerkvist, försäljnings- och marknadsdirektör, StrongPoint Labels AB.

Sedan tidigare har StrongPoint Labels också investerat i en HP Indigo 8000 digitalpress, som man köpte under drupa-mässan i Düsseldorf tidigare i år (läs HÄR).

Den nya digitalpressen ger företaget en kraftigt utökad kapacitet inom digitaltryck av etiketter. Den kommer även att öka flexibiliteten i produktionen, ge bättre färghållning och minska materialspillet.

”Köpet av en HP Indigo 8000 är en investering i linje med den stora tillväxtstrategin vi har för framtiden. Den kommer att ge oss möjligheten att attrahera nya kundsegment och även möjligheten att erbjuda nya typer av tjänster till våra existerande kunder”, säger VD Leif Persson.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Evolabel siktar på ökning på den amerikanska marknaden

Den svenska tillverkaren av print-and-apply maskiner, Evolabel, visade sina lösningar på interpack. Evolabel är en stor leverantör av den här typen av märkningsutrustningar, men man jobbar lite i det tysta.
Magnx

Nu ökar användningen av plastbärkassar

Årsförbrukningen i Sverige för typen av plastbärkassar som mat vanligtvis bärs hem i var 17 kassar per person under 2022. Det är en liten ökning från 2021.
glada påsar

Europapremiär för digital etikettstans

Packnews bevakade den nyligen avslutade Fespamässan i München. Hos företaget Jwei var en digital etikettstans för små och större etikettproduktioner var en av nyheterna.
Primotek_Rise-1024x768x

Automatiserad inpackning av stora gods spar pengar och miljö

Pruszyński Sp. z o.o är en stor polsk tillverkare av takplåtar och fasader av stål som nu har installerat förpackningslinjen RoRo StretchPack på sin anläggning i Polen.
Pruszynski - packed productx