Svenska MicVac öppnar kontor i Frankrike

PUBLICERAD: 21 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Christian Benedict är nyutnämnd landschef för MicVacs franska kontor.

Svenska Micvac, med sitt unika tillagnings- och förpackningskoncept för färdigmat, öppnar kontor i Frankrike. Chef blir Christian Benedict.
”Vi är mycket glada att utse Christian Benedict som landschef för Frankrike. Han har både rätt erfarenhet och personlighet för att säkerställa ett framgångsrikt partnerskap med framtida kunder på den franska marknaden”, säger MicVacs VD Håkan Pettersson.

MicVac skriver i ett pressmeddelande att Christian Benedict har en gedigen bakgrund och erfarenhet från utrustningar och förpackningslösningar inom livsmedelsapplikationer.

”Jag ser fram emot att få fortsätta lanseringen av MicVac-konceptet på den franska marknaden. Vi vet att konsumenterna tycker om den kvalitet på färdigrätterna som MicVac-metoden ger och att de speciellt gillar den inbyggda visselsignalen i förpackningen, som talar om när maten är färdigvärmd i mikrougnen”, säger Christian Benedict.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432