Svenska MicVac öppnar kontor i Frankrike

PUBLICERAD: 21 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Christian Benedict är nyutnämnd landschef för MicVacs franska kontor.

Svenska Micvac, med sitt unika tillagnings- och förpackningskoncept för färdigmat, öppnar kontor i Frankrike. Chef blir Christian Benedict.
”Vi är mycket glada att utse Christian Benedict som landschef för Frankrike. Han har både rätt erfarenhet och personlighet för att säkerställa ett framgångsrikt partnerskap med framtida kunder på den franska marknaden”, säger MicVacs VD Håkan Pettersson.

MicVac skriver i ett pressmeddelande att Christian Benedict har en gedigen bakgrund och erfarenhet från utrustningar och förpackningslösningar inom livsmedelsapplikationer.

”Jag ser fram emot att få fortsätta lanseringen av MicVac-konceptet på den franska marknaden. Vi vet att konsumenterna tycker om den kvalitet på färdigrätterna som MicVac-metoden ger och att de speciellt gillar den inbyggda visselsignalen i förpackningen, som talar om när maten är färdigvärmd i mikrougnen”, säger Christian Benedict.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium