Stryktåliga mobila skrivare med robust ”militär” design

PUBLICERAD: 30 mars 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Zebra Technologies ZQ500-skrivare har en enkel design och ”militär” stryktålighet.
|ZQ500-skrivarna kan bäras i en speciell axelremsväska

Multinationella skrivar- och märkningskoncernen Zebra Technologies Corporation har lanserat en serie robusta, stryktåliga mobila skrivare som man säger kombinerar ”militär” design med enkelt handhavande.
De två skrivarna i ZQ500-serien – ZQ510 och ZQ520 – är lätta att bära med sig, antingen i handen eller i en speciell axelväska, och lämpar sig för alla transport- och logistiksituationer där snabba och tillförlitliga utskrifter ”på plats” av etiketter, kvitton, etc. är behövliga.

ZQ500-skrivarna är enkla att programmera och har en enkel design med endast tre knappar och inga menyer. Designen är utformad så att skrivaren ska kunna handhas även om användaren exempelvis bär handskar.

Skrivarna har en robust och stryktålig ”militär” design, som gör att de klarar stötar, vibrationer och extrema temperaturer. De har också en inbyggd automatisk kompensation för utskrifter vid kall väderlek, som balanserar utskriftshastighet och –kvalitet.

”ZebrasZQ500 är branschens mest robusta mobila skrivare och de är särskilt utformade för att tåla stötar, fall och andra extrema påfrestningar, som finns ute på fältet. De har ett intuitivt användargränssnitt och är lätta att installera, använda, hantera och underhålla”, säger Keith LeFebvre, Zebra Technologies .

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium