Rekordintresse inför årets upplaga av Packaging Open 

PUBLICERAD: 15 juni 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Den 22 augusti är det dags för årets upplaga av ”Packaging Open – Golf with Friends”.
|I fjol vanns Packaging Open – Golf with Friends av Melvin Zetterberg på Pivac Syd – och i år är hans företag sponsor till tävlingen!

Den 22 augusti är det dags för årets upplaga av ”Packaging Open – Golf with Friends”, golftävlingen som tidningen nord emballage tillsammans med sponsorer bjuder deltagarna på. 
Intresset är rekordstort inför tävlingen, som den här gången arrangeras på Erikstorpsbanan hos Landskrona Golfklubb. 

”För närvarande är en bra bit över åttio personer anmälda och det börjar närma sig fullbokat, men ännu finns det möjlighet att anmäla sig”, konstaterar Hans Friedsam på nord emballage. 
 
Packaging Open – Golf with Friends, fokuserar inte bara på att få personer i förpackningsbranschen att träffas och nätverka. Minst lika viktigt är att branschen tar med sig sina kunder, och det konceptet har varit mycket lyckat de senaste åren.

”Vi ser fram emot en trevlig dag med runt etthundra deltagare och ett dignande prisbord”, säger Hans Friedsam.

Årets sponsor till Packaging Open – Golf with Friends är företaget Pivac Syd AB i Helsingborg, som levererar produkter som sugkoppar, vakuumpumpar, lyfthjälpmedel, gripdon, etc.

”Vi har tidigare haft en egen golftävling, men efter att jag varit med på nord emballages tävling ett par gånger har jag kommit fram till att det är bättre att sponsra den och bjuda in våra kunder dit. På det här sättet blir nätverksmöjligheterna mycket större och det är så klart positivt”, säger Melvin Zetterberg på Pivac Syd.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex