Plaståtervinningsmässa ställs in pga terrorhotet

PUBLICERAD: 23 november 2015
UPPDATERAD: 25 januari

PRSE – Plastics Recycling Show Europe – har ställts in med kort varsel.

Plaståtervinningsmässan Plastics Recycling Show Europe (PRSE) har ställts in med kort varsel på grund av myndigheternas terrorvarning i Bryssel! Mässan skulle ha ägt rum den 25 och 26 november.

”Mot bakgrund av den officiella varning som utfärdats i samband med situationen i Bryssel har beslut fattats att ställa in, alternativ senarelägga, mässan som var planerad att äga rum på mässarenan Tour & Taxis i Bryssel”, säger mässarrangören Crain Communications Ltd, som också publicerar Plastics News och Plastics News Europe.

Crain Communications säger också att man har ett ansvar för sina kunders, anställdas, utställares och besökares säkerhet och att man inte vill ta några som helst risker i den rådande situationen.

”Bryssel är nu på högsta larmnivå med varningar om mycket allvarliga och överhängande hot. Därför måste vi tyvärr vidta åtgärder för att ställa in evenemanget. 

”Bryssel är nu på” högsta larmnivån ”med varningar om en” mycket allvarlig ”och” överhängande ”hot. Därför tyvärr måste vi vidta åtgärder för att ställa in evenemanget. Beslut kommer att fattas vid en senare tidpunkt för att fastställa en lämplig tidpunkt, när mässan kan genomföras”, skriver Crain Communications i ett meddelande på mässans hemsida.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx