Oförändrad ledartrio inför interpack 2017

PUBLICERAD: 27 maj 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Friedbert Klefenz|omvald president inför interpack 2017.|Christian Traumann omvaldes som vice president.

Friedbert Klefenz, till vardags VD för divisionen Packaging Technology hos Robert Bosch GmbH, är omvald som president av förpackningsmässan interpacks rådgivande församling (Advisory Council). Omvalet skedde i samband med ett konstituerande sammanträde i mässans Advisory Counci, där bland annat val av president och två vice presidenter inför nästa interpack i Düsseldorf 2017 stod på dagordningen.

Även de båda hittillsvarande vice presidenterna – Multivacs VD Christian Traumann och Bernhard Borgardt, VD vid Ostedruck Bernhard-J. Borgardt GmbH & Co. KG – omvaldes inför interpack 2017.

Mötet i interpacks Advisory Council, som ägde rum i april, utgör en officiell kick-off inför nästa interpack. På mötet väljer man inte bara vilka som ska leda arbetet utan man drar även upp den strategiska inriktningen för nästa mässa och påbörjar konkreta innehållsmässiga förberedelser inför mässan.

”Det konstruktiva samarbetet med Advisory Council är en viktig ingrediens för ett lyckat interpack. Och nära samverkan med ledande företag inom förpackningsbranschen är en viktig förutsättning för att exakt fastställa det utbud av produkter och tjänster som utställare och besökare behöver”, säger Werner Matthias Dornscheidt, VD och koncernchef för mässarrangören Messe Düsseldorf.

”Innovation är det som gör interpack till en så värdefull mässa. Varje företag, som deltar iden världsledande förpackningsmässa, presenterar nyheter: nya produkter, ny teknik, nya tillämpningar. Jag är glad över att ha blivit omvald och fått chansen att bidra till ett framgångsrikt interpack 2017”, säger omvalde Friedbert Klefenz.

interpack 2017 i Düsseldorf äger rum 4 – 10 maj. Utställare kommer att kunna registrerar sig online från oktober i år och den officiella tidsfristen för registrering som utställare till interpack 2017 går ut den 29 februari 2016.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy