Hans Thelander är ny Senior Sales Manager i Sörmland, Uppland och norra Östergötland för Sick AB. Hans mycket breda erfarenhet av industriautomation och av Sicks produkter och lösningar kommer vara en stor tillgång för Sicks kunder. Han har jobbat omväxlande på försäljnings- och produktsidan inom Sick under många års tid och har nu återigen valt att gå över i en utåtriktad roll.

– Nu har jag som ambition att träffa så många företag som möjligt i min region. Jag hoppas lite extra på att jag kommer få många tillfällen att diskutera produkter som Sick förtjänar att bli mer uppmärksammade för.

Kort om Sick:
Sick är en av världens ledande leverantörer av sensorbaserade lösningar för industrin. För industriautomation och logistik har företaget marknadens bredaste sortiment av fotoceller och givare, smarta helhetslösningar för en säker industrimiljö och för automatisk identifiering. Inom processautomation erbjuder företaget lösningar för miljömätning, analys och processapplikationer.

Koncernen Sick, med huvudkontor i Tyskland, har en global närvaro med nästan 50 dotterbolag samt ett stort antal generalagenter. Det svenska dotterbolaget, Sick AB, har huvudkontor i Vårby, Stockholm.