Nu kan du se Packnorth Awards prisutdelning på Packnews.tv!

PUBLICERAD: 14 oktober 2022
UPPDATERAD: 25 januari

Prisceremonin ägde rum på Superbrandscenen på Scapck. Här är det representanter för uppmärksammade bägarlocket Liplid som får diplom, blommor och champagne. (Bild fr videon)

Med hjälp av en fast kamera filmades hela ceremonin, när priserna i Packnorth Award delades ut på Scanpack. Nu finns filmen på vår Youtube-kanal Packnews.tv

Prisceremonin i Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award, som arrangeras av nord emballage och AGI Publishing House, ägde rum på Superbrand-scenen på Scanpack i Göteborg den 4 oktober.

Åtta nominerade bidrag fick pris och prisutdelningen sköttes av juryns ordförande Bo Wallteg, chefredaktör för nord emballage och Packnews.com, med benäget bistånd av Frida Zetterström, moderator på scenen.

Inspelningen gjordes med fast kamera och sist i filmen finns juryns motiveringar för de vinnande bidragen.

Här är länken till filmen.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax