Nu kan du kolla på vår film från förpackningsgolfen 2021

PUBLICERAD: 10 september 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Tally Perko från Beardow Adams höll humöret uppe trots motvinden! Se mer av Tally och flera av de andra förpackningsgolfarna i vår film! (Bild Bo Wallteg)

Årets förpackningsgolf ägde rum 26 augusti och vi var förstås på plats och förevigade eventet. Nu kan du se filmen på Packnews.tvYoutube!

Årets förpackningsgolf spelades på Ängsbanan hos Allerum Golfklubb, strax utanför Helsingborg. Det blev en blåsig och stundtals regnig tillställning, men de 79 förpackningsgolfarna hölls trots det både humöret och spelet uppe.

Förpackningsgolfen – i form av lagtävlingen Packaging Cup och den individuella tävlingen Packaging Open – har blivit en uppskattad och populär tradition. Och tradition är det också att Packnews/nord emballage finns på plats med kamera och videoutrustning och dokumenterar och förevigar eventet.

Vill du se filmen från förpackningsgolfen 2021 så KLICKA HÄR!

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx