Nu är det igång: Scanpack har öppnat - besökarna strömmar till

PUBLICERAD: 19 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Välkomna till vår monter C05:22 på Scanpack. Vi informerar om vår tidning|våra nätaktiviterer

Nu är det igång – kl. 10.00 i dag slogs portarna upp för ännu en upplaga av Scanpack 2015 och nu fylls hallarna av besökare.
Och självklart finns både tidningen nord emballage och Packnews på plats! Vi kommer förstås att bevaka mässan och jaga nyheter och innovationer bland utställarna, men vi har också en hyperintressant monter, dit vi välkomnar alla, såväl besökare som utställare. Vårt monternummer är C05:22.

Intresset för årets Scanpack är stort och mässan är sedan länge slutsåld. De internationella intresset och inslaget blir större än någon år tidigare: bland de över 500 utställarna finns företag inte bara från Norden utan också från USA, Turkiet, Japan, Korea, Taiwan, Jordanien och ett 20-tal andra länder.

Du, som inte har möjlighet att komma till Göteborg och Scanpack, kan dagligen kolla här på Packnews.se, då vår ambition är att varje dag publicera rapporter om intressanta nyheter, som vi hittar ute bland utställarnas montrar!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax