Inför Empack: Techprint introducerar QuickLabel´s nya skrivare QL-800

PUBLICERAD: 11 september 2016
UPPDATERAD: 25 januari


Techprint introducerar QuickLabel´s nya skrivare QL-800 på Empack 2016, 5-6 oktober, Kistamässan. Vi finns i monter N:14.

QL-800 är en helt ny produkt från QuickLabel som ger en ny dimension inom ”inkjet color label printing”. Med hjälp av många års erfarenhet, input från många kunder och en marknadsledande position inom området har QuickLabel utvecklat en produkt som sätter en ny standard på marknaden för färgetikettskrivare rulle till rulle.

Ql-800 är en ”desktop printer” i formatet och trycker etiketter upp till 211 mm bredd med en hastighet på över 300 mm/sekund och med en upplösning på 1600 dpi.

”QuickLabel har som vanligt överträffat marknadens krav på enkel användning, perfekt tryckkvalitet och driftsäkerhet”, säger Techprints VD Anders Svensson.

QL-800 trycker på ett antal olika etikettmaterial, är kompatibel med marknadens alla programvaror och levereras med QuickLabels egen mjukvara CQL.

Quicklabel är en ledande tillverkare av digitala etikettskrivare och är en division inom Astro Nova Inc.
Techprint är ett affärsområde inom Secure & Safe Techprint AB och marknadsför och säljer produkter från ledande tillverkare av etikettskrivare. I utbudet till kunderna ingår även all förbrukning, reservdelar, service och support.


Du kan se den nya skrivaren ”live” genom att följa denna länk:  https://youtu.be/_Hgt-arHieM

Läs vidare

Nyckeln till hållbar lönsamhet sitter i detaljerna

Rakelstål är en liten, men central del av tryckprocessen och spelar en viktig roll i de ökande kraven på produktivitet och hållbarhet säger PrimeBlade.
Nano_Ix

Hållbarhetsprofilen är viktig för limtillverkaren EOC

Lim är en viktig produkt inom wellpapp- och kartonghantering. Det vet företaget EOC som är ledande limleverantör i Europa.
eoc-ria-utvald

Stansar från Eterna ökade Moltzaus produktivitet kraftigt

Den norska kartongkonverteraren Moltzau Packaging kan räknas in bland de modernaste produktionsenheterna i Skandinavien.
moltzau-plattform-utvald

Piab tappar inte greppet – tillväxten är stark

Att inte tappa greppet är en målsättning för Piab, som är specialiserade på grip-, lyft- och förflyttningsapplikationer, mm.
advertorial-piab-utvald

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432