Göteborgstryckeriet satsar på dotterbolaget Box&Display

PUBLICERAD: 1 maj 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Thomas Hagström är ny VD för Göteborgstryckeriet Box&Display.|Mikael Classon är ny säljare på Göteborgstryckeriet Box&Display.

Familjeägda tryckerikoncernen Göteborgstryckeriet storsatsar på dotterbolaget Box&Display med bland annat ny VD och förstärkning på säljsidan.
Göteborgstryckeriet grundades 1918 och producerar trycksaker och förpackningsmaterial till kunder i high-end segmentet. Dotterbolaget Box&Display arbetar med kända varumärken som Eton, Hästens, Orrefors Kosta Boda, Skultuna och Volvo AB

Efterfrågan på förpacknings- och displaymaterial ökar, vilket gör att Göteborgstryckeriet nu satsar på dotterbolaget Box&Display.

”Vår satsning på Box&Display har varit ett naturligt steg för oss. Förpackning av produkter blir allt viktigare och vi märker, att vi kan tillföra mycket, när det gäller varumärkesdrivande förpackningar med både hållbara och exklusiva förtecken och vi tror att det finns ett stort utrymme för förändring på marknaden”, säger Magnus Iversén, koncernchef på Göteborgstryckeriet.

Den nya VD:n för Göteborgstryckeriet Box&Display heter Thomas Hagström och han har stor erfarenhet från retail-branschen och varumärkesbyggande arbete. Hans senaste uppdrag var som marknadsdirektör på Orrefors Kosta Boda. 

”Jag ser en stor tillväxtpotential både i Sverige och internationellt. Uppdraget att driva Box&Display framåt, tillsammans med en kompetent och respekterad koncern som Göteborgstryckeriet är oerhört spännande. Jag är stolt och glad över att tillsammans med alla medarbetare få fortsätta leda det tidigare framgångsrika arbete som Box&Display har levererat genom åren”, säger Thomas Hagström.

Förstärkningen på säljsidan görs i form av anställningen av den nye säljaren Mikael Classon. Han har lång erfarenhet av kartong och wellpapp och har de senaste tjugo åren arbetat med försäljning av PoS-material, displayer och förpackningar.

”Min ambition och målsättning är att tillhandahålla en mycket god service som baseras på korta leveranstider, när det gäller offerter och prover. Vi håller hög kvalitet och kan bidra med smarta lösningar”, säger Mikael Classon.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium