Ettikettoprintcom först i Norden med digitalnyhet

PUBLICERAD: 31 augusti 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Philip Schwarz

Malmöbaserade etikettleverantören Ettikettoprintcom skriver i ett pressmeddelande att man som första tryckeri i Norden kan erbjuda självhäftande etiketter producerade i en digital UV Ink-Jet kombinationspress.
För förpackningskunderna innebär detta att man kan få etiketter i mycket hög kvalitet, samtidigt som Ettikettoprintcom kan erbjuda kostnadseffektivitet och korta ledtider.

”För att kunna erbjuda den eftersökta kombinationen av exklusiva etiketter och många varianter, gärna med korta ledtider, har vi nu investerat i ny teknik, som möjliggör högförädlad etikettproduktion med många varianter. Men vi har också satsat på resursförstärkningar och utbildning, genom att öka personalkapaciteten inom repro från tre till fem personer, alla med många års erfarenhet i branschen, samt rekryteringen av marknadschefen Jim Bågesjö, som har lång marknadserfarenhet av högförädlade etiketter inom konsumentprodukter”, säger Philip Schwarz, VD på Ettikettoprintcom.

”Jag är övertygad om att vi med Ink-Jet tekniken i kombination med våra tryckverk, där vi kan foliera, lacka och trycka t.ex. en metallicfärg, kommer att täcka samtliga behov, som marknaden kräver”, säger Jim Bågesjö.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Evolabel siktar på ökning på den amerikanska marknaden

Den svenska tillverkaren av print-and-apply maskiner, Evolabel, visade sina lösningar på interpack. Evolabel är en stor leverantör av den här typen av märkningsutrustningar, men man jobbar lite i det tysta.
Magnx

Nu ökar användningen av plastbärkassar

Årsförbrukningen i Sverige för typen av plastbärkassar som mat vanligtvis bärs hem i var 17 kassar per person under 2022. Det är en liten ökning från 2021.
glada påsar

Europapremiär för digital etikettstans

Packnews bevakade den nyligen avslutade Fespamässan i München. Hos företaget Jwei var en digital etikettstans för små och större etikettproduktioner var en av nyheterna.
Primotek_Rise-1024x768x

Automatiserad inpackning av stora gods spar pengar och miljö

Pruszyński Sp. z o.o är en stor polsk tillverkare av takplåtar och fasader av stål som nu har installerat förpackningslinjen RoRo StretchPack på sin anläggning i Polen.
Pruszynski - packed productx