Ecoleans SnapQuick-koncept belönades med en World Star

PUBLICERAD: 21 maj 2015
UPPDATERAD: 25 januari

”Alla utmärkelser gör oss verkligt stolta”|säger Ecoleans marknadsdirektör Anna Annerås.

I samband med förpackningsmässan Ipack-Ima i Milano delade WPO (World Packaging Organisation) ut sina eftertraktade utmärkelser ”World Star” till ett antal förpackningar och förpackningstillverkare från hela världen. En ur svensk synpunkt intressant utmärkelse gick till Helsingborgsbaserade förpackningstillverkaren Ecolean, som belönades för sitt uppmärksammade förslutningskoncept SnapQuick, som är ett användarvänligt ”snäpplås”, specialdesignat till Ecoleans flexibla stå-upp-påsar.

Utmärkelsen till Ecolean är en i raden av viktiga och prestigefyllda priser, som Ecoleans produkter och lösningar vunnit. Bara det senaste året har man vunnit i inte mindre än fyra internationella förpacknings- och designtävlingar.

”Dessa utmärkelser visar att våra produkter snabbt ökar på den internationella marknaden och att verklig innovation alltid kommer att belönas. Det faktum att flera av våra kunder och deras varumärken belönats gör oss verkligt stolta”, säger Ecoleans marknadsdirektör Anna Annerås.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx

Billerud lånar bra bit över en miljard kronor av EIB för investeringar

Europeiska investeringsbanken (EIB) har tecknat ett låneavtal om 1 300 miljoner kronor (cirka 110 miljoner euro) med Billerud.
Billerudxxx