Dags för digitala upplagan av Top Packaging Summit 2020

PUBLICERAD: 19 november 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Årets Top Packaging Summit, arrangerad av Packbridge och nord emballage/Packnews.com, äger rum den 24 november och blir helt digital på grund av den rådande Corona-pandemin.

Årets upplaga av Packbridges uppmärksammade Top Packaging Summit-konferens blir helt digital på grund av Corona-pandemin. Den digitala konferensen äger rum den 24 november och det är helt gratis för alla intresserade att registrera sig och ta del av det innehållsrika programmet!

Konferensen inleds klockan 10:00 med en digital runda-bords-diskussion med dr Annika Olsson från Lunds universitet som moderator och med välkomstord av Packbridges VD Marie Malmberg Lavsen.

Preliminära deltagare i diskussionen är Annika Wäppling Korzinek, svensk representant i EU-kommissionen, Daniel Hellström, Lunds universitet, Desirée Erlingsson, Skanem Skurup, Elin Tornblad, Potato Plastic, Martin Enocson, FrontPac, Oskar Lingqvist, McKinsey & Company och Sharla Halvorson, IKEA Food.

Runda bords-diskussionen pågår till ca kl 12.00 med ett kortare avbrott, då besökarna, med hjälp av Bo Wallteg, chefredaktör Packnews & nord emballage, kan ”besöka” de företag, som ställer ut med digitala montrar under konferensdagen.

Klockan 14:00 – efter ett lunchuppehåll på knappt två timmar – startar den digitala konferensen med dr. Katrin Molina-Besch från Lunds universitet som moderator och där preliminära föredragshållare är Cathrine Westerlind, Coca-Cola European Partners, Matthias Klauser, Syntegon, Franz Kraus, TIPA-Corp och Erin Rohler, Mars Wrigley.

Den digitala konferensen beräknas vara slut ca klockan 16.30

Top Packaging Summits hemsida finns registreringsformulär samt mer info om programmet och föredragshållarna.
OBS! På grund av pandemin och därmed gällande restriktioner, etc. kan ändringar i programmet fortfarande ske.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx