Dags för digitala upplagan av Top Packaging Summit 2020

PUBLICERAD: 19 november 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Årets Top Packaging Summit, arrangerad av Packbridge och nord emballage/Packnews.com, äger rum den 24 november och blir helt digital på grund av den rådande Corona-pandemin.

Årets upplaga av Packbridges uppmärksammade Top Packaging Summit-konferens blir helt digital på grund av Corona-pandemin. Den digitala konferensen äger rum den 24 november och det är helt gratis för alla intresserade att registrera sig och ta del av det innehållsrika programmet!

Konferensen inleds klockan 10:00 med en digital runda-bords-diskussion med dr Annika Olsson från Lunds universitet som moderator och med välkomstord av Packbridges VD Marie Malmberg Lavsen.

Preliminära deltagare i diskussionen är Annika Wäppling Korzinek, svensk representant i EU-kommissionen, Daniel Hellström, Lunds universitet, Desirée Erlingsson, Skanem Skurup, Elin Tornblad, Potato Plastic, Martin Enocson, FrontPac, Oskar Lingqvist, McKinsey & Company och Sharla Halvorson, IKEA Food.

Runda bords-diskussionen pågår till ca kl 12.00 med ett kortare avbrott, då besökarna, med hjälp av Bo Wallteg, chefredaktör Packnews & nord emballage, kan ”besöka” de företag, som ställer ut med digitala montrar under konferensdagen.

Klockan 14:00 – efter ett lunchuppehåll på knappt två timmar – startar den digitala konferensen med dr. Katrin Molina-Besch från Lunds universitet som moderator och där preliminära föredragshållare är Cathrine Westerlind, Coca-Cola European Partners, Matthias Klauser, Syntegon, Franz Kraus, TIPA-Corp och Erin Rohler, Mars Wrigley.

Den digitala konferensen beräknas vara slut ca klockan 16.30

Top Packaging Summits hemsida finns registreringsformulär samt mer info om programmet och föredragshållarna.
OBS! På grund av pandemin och därmed gällande restriktioner, etc. kan ändringar i programmet fortfarande ske.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x