Conny Högström utnämnd till chef för PulPacs Tech Center

PUBLICERAD: 26 oktober 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Conny Högström har tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för PulPacs Tech Center. (Bild PulPac)

Göteborgsbaserade PulPac tar ytterligare ett viktigt steg i den globala kommersialiseringen av sin innovativa tillverkningsteknologi för fiberbaserade förpackningar och utser Conny Högström till chef för företagets Tech Center.

Chefspositionen vid PulPacs Tech Center är en nyinrättad tjänst, som ska stödja den fortsatta expansionen och kommersialiseringen av torrfiberformningskonceptet Dry Molded Fiber.

”Det är dags att bredda vårt team och jag är väldigt glad över att Conny med sin gedigna tekniska bakgrund i kombination med erfarenhet från en ledande position inom produktions- och driftsledning har anslutit till teamet”, säger Sebastian Roos, Chief Technology Officer på PulPac.

Conny Högström, som tillträdde den 18 oktober, kommer närmast från en tjänst som operativ chef vid Seldén Mast AB, en ledande tillverkare av standardiserade och kundanpassade yachtriggar.

”Jag är väldigt glad över att få vara en del av den fantastiska resa som PulPac-teamet har gett sig ut på. Jag brinner för att få personal och projekt att gå hand i hand och jag tror att jag kan bidra till den accelererade utvecklingen av Tech Center och Dry Moulded Fiber” säger Conny Högström, i en kommentar till sin nyinrättade tjänst som Tech Center Manager på PulPac.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x