Conny Högström utnämnd till chef för PulPacs Tech Center

PUBLICERAD: 26 oktober 2021
UPPDATERAD: 25 januari

Conny Högström har tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för PulPacs Tech Center. (Bild PulPac)

Göteborgsbaserade PulPac tar ytterligare ett viktigt steg i den globala kommersialiseringen av sin innovativa tillverkningsteknologi för fiberbaserade förpackningar och utser Conny Högström till chef för företagets Tech Center.

Chefspositionen vid PulPacs Tech Center är en nyinrättad tjänst, som ska stödja den fortsatta expansionen och kommersialiseringen av torrfiberformningskonceptet Dry Molded Fiber.

”Det är dags att bredda vårt team och jag är väldigt glad över att Conny med sin gedigna tekniska bakgrund i kombination med erfarenhet från en ledande position inom produktions- och driftsledning har anslutit till teamet”, säger Sebastian Roos, Chief Technology Officer på PulPac.

Conny Högström, som tillträdde den 18 oktober, kommer närmast från en tjänst som operativ chef vid Seldén Mast AB, en ledande tillverkare av standardiserade och kundanpassade yachtriggar.

”Jag är väldigt glad över att få vara en del av den fantastiska resa som PulPac-teamet har gett sig ut på. Jag brinner för att få personal och projekt att gå hand i hand och jag tror att jag kan bidra till den accelererade utvecklingen av Tech Center och Dry Moulded Fiber” säger Conny Högström, i en kommentar till sin nyinrättade tjänst som Tech Center Manager på PulPac.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy