Å&R Carton i partneravtal med pakistanskt förpackningsbolag

PUBLICERAD: 1 mars 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Ett partneravtal i linje med vår globala strategi”|säger ÅR Packagings Harald Schulz.

Lundabaserade förpackningstillverkaren Å&R Carton AB, som ingår i koncernen ÅR Packaging Group, har tecknat ett strategiskt partneravtal med det pakistanska företaget Packages Limited i Lahore. Syftet med avtalet är att upprätta ett samarbete inom produktion, inköp, förssäljning och marknadsföring i Pakistan av  rena kartong- eller kartongbaserade förpackningar.

”Avtalet är i linje med vår strategi att expandera vår närvaro utanför Europa och samarbetet med Packages Limited kommer ytterligare att stärka vår plattform och gynna vår globala kundbas. Vi var en av grundarna av Packages Limited i Pakistan, när bolaget bildades 1956, och nu är vi mycket glada över att åter få samarbeta med ett så etablerat företag”, säger ÅR Packagings VD och koncernchef Harald Schulz i en kommentar.

”Jag är mycket glad över att kunna presentera detta partnerskapsavtal med ÅR Packaging, som hjälpte till att en gång starta Packages Limited. Samarbetet med ÅR Packaging kommer att ytterligare stärka vår inhemska marknadsposition och samtidigt ge oss tillträde till de internationella marknaderna”, säger Packages Limiteds VD Syed Hyder.

ÅR Packaging poängterar att partneravtalet med Packages Limited inte är ett joint venture-avtal eller ett motsvarande delägaravtal.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x