Zlatan och Seger ska pryda Billys pizzaförpackningar!

PUBLICERAD: 19 maj 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Till hösten kommer Zlatan att pryda förpackningen med Billys Pan Pizza Taco..! (OBS Bilden är ett montage!).|De svenska storstjärnorna i PSG:s damlag

Det svenska pizzavarumärket Billys Pan Pizza har tecknat ett regionalt sponsoravtal med den franska fotbollsklubben Paris Saint-Germain. Avtalet sträcker sig över ett år och innefattar associationsrätten på både den svenska, norska och finska marknaden. 
Avtalet innebär bland annat att de svenska storstjärnorna Zlatan Ibrahimovic på herrsidan samt Caroline Seger och Kosovare Asllani på damsidan kommer att ha sina bilder på förpackningarna till utvalda Billy-pizzor

Svenskproducerade mellanmålspizzan Billys ägs och tillverkas av företaget Gunnar Dafgård AB och Billys blir nu det första företaget i Europa, som ingår ett regionalt sponsoravtal med storklubben Paris Saint-Germain.

För konsumenter och handlare blir sponsorsavtalet tydligt märkbart i september månad i samband med att Billys lanserar nya produkter och förpackningsstorlekar med Paris Saint-Germain-logga och bilder på spelarna. Enligt uppgift kommer exempelvis Caroline Seger att finns på ”Hawaii”-pizzorna och Zlatan på ”Taco”-varianterna…

”Det känns oerhört kul och hedrande att vi ingått ett regionalt sponsoravtal med en sådan aktiv och spännande partner som Paris Saint-Germain. Att våra nya förpackningar kommer att prydas av Zlatan och hans lagkamrater har varit lite av en dröm, en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Ola Larsson, marknadsansvarig för Billys Pan Pizza. 

Även Paris Saint-Germain är glada över att Billys valt att gå in som den första regionala sponsorn i Europa.
”Vi är glada över att kunna meddela att Billys blir vår första regionala sponsor i Sverige. Paris Saint-Germain har ett fantastiskt stöd i Sverige tack vare de framstående svenska spelarna i både dam- och herrlaget. Därför är det spännande och smickrande att Billys, som är ett svenskt familjeägt företag, har valt att ingå ett regionalt sponsoravtal med klubben. Denna typ av regionala sponsorskap är nyckeln i att vidareutveckla klubbens image och fortsätta vår väg mot att bli ett ledande globalt sportvarumärke”, säger Frédéric Longuépée, vice VD för Paris Saint-Germain

I mars 2016 kommer Billys tillsammans med Lidköpings kommun och Lidköpings FK att arrangera ”Billys Paris Saint-Germain Cup” för barn och ungdomar i mellanstadieåldern. Lag från hela Sverige kommer då ha möjlighet att anmäla sig till turneringen, där första priset är ett träningscamp tillsammans med tränare från Paris Saint-Germains ungdomsakademi.

”På Billys är vi måna om att främja en aktiv livsstil bland barn och ungdomar. Därför känns det naturligt att tillsammans med Lidköpings kommun och Lidköpings FK arrangera en fotbollsturnering för just barn och ungdomar. Att dessutom kunna erbjuda vinnarna ett träningsläger med representanter från PSG:s ungdomsakademi känns extra kul och givande, speciellt eftersom det är möjligt tack vare vårt nya sponsoravtal med PSG”, säger Ola Larsson.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Klockan tickar för förpackningsföretag om man ska klara EUDR till årsskiftet

Nedräkningen fortsätter mot den 30 december 2024, då de flesta företag baserade i EU eller som levererar varor till EU måste följa EU:s nya avskogningsförordning (EUDR). Det kommer att ställa stora krav på till exempel tillverkare av papper, kartong och förpackningar.
johannes-plenio-1vzLW-ihJaM-unsplashx

Utmaningar vid test av nya biobaserade material i kontakt med livsmedel

Företag som utvecklar nya biomaterial bör tänka på att material tillverkade av biobaserade råvaror kräver minst lika mycket materialtestning som traditionella plaster, ofta till och med mer. Det skriver Niko Markkinen, expert på testning av livsmedelsförpackningar på Measurlabs i Finland.
bottles with different fruit or vegetable juices

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx