Visutech nyanställer och förstärker verksamheten

PUBLICERAD: 6 februari 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Anders Wulff

Göteborgsbaserade digitalspecialisten Visutech, som bland annat är helhetsleverantör av HP:s produkter till den grafiska industrin i Norden, expanderar och förstärker verksamheten med två nya rekryteringar.

Från den 1 februari i år är Anders Wulff anställd vid Visutech som kategorichef för flexibla förpackningar.

Anders Wulff har över 10 års erfarenhet från förpackningsindustrin, där han arbetat främst med försäljning inom området flexibla förpackningslösningar. Anders kommer senast från BK Pac AB, där han har varit försäljningschef. Dessförinnan var han säljansvarig för den nordiska marknaden hos Scandiflex Pac AB.

”Genom sin erfarenhet förstår Anders kundmarknaden väl och ser vilka möjligheter som finns med digitalisering för verksamheter inom förpackningsbranschen”, skriver Visutech i ett pressmeddelande.

Anders Wulff är stationerad i södra delen av Sverige.

Vidare har Visutechs säljteam i Danmark förstärkts genom Henrik Dencker, som också är anställd från och med den 1 februari 2018.

Tillsammans med Bjarne Petersen kommer Henrik Denckers huvudfokus vara de trycklösningar för etikett- och förpackningsbranschen som Visutech erbjuder genom HP Indigo.

Henrik Dencker har stor erfarenhet av HP:s produkter, då han under åren 2008 till slutet av 2016 byggde upp affärsenheten för kommersiell tryckproduktion hos klädföretaget Bestseller, där maskinparken bland annat bestod av HP Indigo 5500, HP Indigo 5600 och HP Indigo 10 000. Han kommer senast från en tjänst som business manager på IT-företaget Atea.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x