Vann pris i digital PR

PUBLICERAD: 3 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Nordvalls Caroline Dahl

– Vi är så glada och stolta över att vi kammade hem segern i Sveriges mest prestigefyllda tävling inom digital PR och kommunikation! Vi talar så klart om ”Årets Nyhetsrum 2015” som årligen arrangeras av Mynewsdesk, där vi var bäst i kategorin ”Industri & Energi”. Priset delas ut till dem som bäst nyttjat sina nyhetsrum och i flera olika kategorier har hundratals företag och organisationer tävlat om priset, berättar Caroline Dahl på Nordvalls.

Så här löd motiveringen:”Genom att arbeta med relevant innehåll och hålla en bra publiceringsfrekvens behåller vinnaren verkligen sin publiks uppmärksamhet. Använder olika delar av nyhetsrummet och har ett snyggt bildtänk!”

Trots tågkaos lyckades Nordvalls marknadskoordinator Caroline Dahl ta sig till Stockholm för att ta emot det ärorika priset.

– Det känns fantastiskt kul att få den här utmärkelsen. Det senaste året har vi jobbat hårdare än någonsin med Mynewsdesk och vår digitala kommunikation och det här är ett bevis på att vi är på rätt väg. Nu ska vi bli ännu bättre!, säger Caroline Dahl.

 

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}