Vann pris i digital PR

PUBLICERAD: 3 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Nordvalls Caroline Dahl

– Vi är så glada och stolta över att vi kammade hem segern i Sveriges mest prestigefyllda tävling inom digital PR och kommunikation! Vi talar så klart om ”Årets Nyhetsrum 2015” som årligen arrangeras av Mynewsdesk, där vi var bäst i kategorin ”Industri & Energi”. Priset delas ut till dem som bäst nyttjat sina nyhetsrum och i flera olika kategorier har hundratals företag och organisationer tävlat om priset, berättar Caroline Dahl på Nordvalls.

Så här löd motiveringen:”Genom att arbeta med relevant innehåll och hålla en bra publiceringsfrekvens behåller vinnaren verkligen sin publiks uppmärksamhet. Använder olika delar av nyhetsrummet och har ett snyggt bildtänk!”

Trots tågkaos lyckades Nordvalls marknadskoordinator Caroline Dahl ta sig till Stockholm för att ta emot det ärorika priset.

– Det känns fantastiskt kul att få den här utmärkelsen. Det senaste året har vi jobbat hårdare än någonsin med Mynewsdesk och vår digitala kommunikation och det här är ett bevis på att vi är på rätt väg. Nu ska vi bli ännu bättre!, säger Caroline Dahl.

 

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Svenska wellpapplösningar vinnare i World Star

Fyra av de 194 vinnarna producerades i Sverige –bland annat en begravningskista och en e-handelsförpackning för blommor.
scanstar_europakistan_content-1

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex