Uppblåsbar skyddsförpackning som siktar in sig på webbutiker

PUBLICERAD: 9 juni 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Exempel på hur Airsac-förpackningarna kan utformas och vilken typ av ömtåliga och känsliga produkter de kan användas till.

Innovationen Airsac, utvecklad av  brittiska Network Packaging i Wolverhampton, är ett uppblåsbart förpackningssystem, som är speciellt lämpligt att skydda ömtåliga produkter som elektronik, mobiltelefoner, glas- och porslinsprodukter, etc.
Med Airsac siktar Network Packaging i första hand in sig på webbutiker och andra försäljningskanaler via nätet.

”Airsac är en spännande produkt för våra internetkunder och speciellt marknaden för elektroniska reservdelar, eftersom den effektivt skyddar och förhindrar att skador uppkommer under transporten ut till kunderna”, säger Laurel Granville, som är marknadsdirektör hos Macfarlane Group, huvudägare till Network Packaging.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium