Tysk framförhållning: öppet för registrering till interpack 2020!

PUBLICERAD: 10 december 2017
UPPDATERAD: 25 januari

7 – 13 maj 2020 är det dags för nästa interpack – men utställare kan registrera sig redan nu.

På förpackningsmässan interpacks kontor i tyska Düsseldorf är man – som vanligt – tidigt ute! Redan nu kan man nämligen utställare börja registrera sig online till interpack 2020!
nästa interpack äger rum 7 till 13 maj år 2020 och som vanligt blir det en de största och mest intressanta förpackningsmässorna i världen. interpack 2017 hade 2.866 utställare och mer än 170.000 besökare från 168 länder – och interpack 2020 blir troligen lika stor om inte större.

Gigantiska mässområdet vid Messe Düsseldorf kan inför interpack 2020 bjuda på en del nyheter – bland annat en helt ny utställningshall 1och en ny ingång Syd. Arrangörern a utlovar också en tydligare hallstruktur och mer fokuserade segment, vilket ska ge kortare avstånd och ett mer effektivt mässbesök,

Parallellt med interpack arrangerar man – liksom vid mässan i år – en kompletterande mässa för producenter och leverantörer av komponenter och annan utrustning, som används vid förpackningsrelaterade processer.

Förpackningsföretag och komponentföretag, som vill ställa ut på interpack 2020, kan alltså redan nu registrerar sig online via www.interpack.com/registration respektive www.packaging-components.com/registration

Utställare vid interpack 2017 kan använda de förinfyllda formulär, som man tidigare erhållit.

Den officella registreringsfristen är den 28 februari år 2019.

Allmän info etc. om interpack 2020 finns HÄR.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x