Tobias Lidevei har utsetts till ny VD i Emballator Tectubes i Hjo

PUBLICERAD: 15 april 2020
UPPDATERAD: 25 januari

Tobias Lidevei är ny VD i Emballator Tectubes från den 20 april. (Bild Herenco)

Tubtillverkaren Emballator Tectubes i Hjo, som ingår i Herenco-koncernen, har utsett Tobias Lidevei till ny verkställande direktör. Tobias Lidevei tillträder sin nya befattning den 20 april.

Tobias Lidevei är i botten både civilekonom och livsmedelsingenjör. Senast arbetade han som Business Unit Manager för ett annat stort Hjo-företag.

”Emballator Tectubes är ett bolag, som tillverkar produkter många känner igen och som finns hos konsumenter runt om i världen. I mina tidigare roller har jag arbetat med kundfokus och strävat efter att innovera produkter, för att kunna erbjuda en produktportfölj, som är i framkant på marknaden. Det är också sunt att ha bra mål och en tydlig vision att sträva mot inom företaget. Kan vi göra våra kunder framgångsrika blir vi framgångsrika”, säger Tobias Lidevei.

Tobias Lidevei säger också att huvudägaren Herencos önskan och vision stämmer väl med det han har gjort tidigare och vill fortsätta att arbeta med.

”Samtidigt känner jag mig ödmjuk inför all den kompetens, som finns inom de samlade Emballator-bolagen. Jag ser fram emot att ta del av den kompetens och framåtanda som finns i koncernen och hoppas kunna fortsätta att utvecklas som både person och företagsledare”, säger han.

——————————————————–
Emballator Tectubes är ett företag i Emballator-gruppen, som i sin tur ingår i Jönköpingsbaserade koncernen Herenco. År 2019 omsatte Herenco, som består av 33 bolag och 1.133 anställda, 3,3 miljarder kronor.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x