Tidigare elitidrottare är ny controller på Paper Province

PUBLICERAD: 11 september 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Linda Larson har anställts som controller på värmländska klustret Paper Province.

Linda Larson har anställts som controller på värmländska klustret Paper Province. Linda har ett förflutet som fotbolls- och innebandyspelare på elitnivå.

Linda Larsson har arbetat som controller i 16 år och hon är nu nybliven värmlänning ,som lämnat Stockholm bakom sig för att arbeta som controller på Paper Province (50 procent) och på Karlstadsföretaget Compare (50 procent).

”Det som är annorlunda med det här jobbet är att vi arbetar i Innovation Park. Här träffar man människor från helt olika yrkeskategorier, som är innovativa och drivna. Det tycker jag är riktigt kul”, säger Linda i en kommentar till nya jobbet på Paper Province.

Sport ligger Linda Larsson varmt om hjärtat och även om dagarna som elitidrottare nu är över, så tränar hon mycket på fritiden.

”Jag spelade fotboll från när jag var tio till 23 år och sen innebandy mellan 23 och 32 år”, berättar Linda.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Majoritet av konsumenter prioriterar inte återanvändbara förpackningar

Det globala konsultföretaget PA Consulting (PA), med basen i Storbritannien, genomförde nyligen en enkät bland fyratusen konsumenter i Storbritannien och USA. Den avslöjade nya insikter om konsumenternas attityder till förpackningar i snabbrestaurangsbranschen.
Reusable cup