Tidigare elitidrottare är ny controller på Paper Province

PUBLICERAD: 11 september 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Linda Larson har anställts som controller på värmländska klustret Paper Province.

Linda Larson har anställts som controller på värmländska klustret Paper Province. Linda har ett förflutet som fotbolls- och innebandyspelare på elitnivå.

Linda Larsson har arbetat som controller i 16 år och hon är nu nybliven värmlänning ,som lämnat Stockholm bakom sig för att arbeta som controller på Paper Province (50 procent) och på Karlstadsföretaget Compare (50 procent).

”Det som är annorlunda med det här jobbet är att vi arbetar i Innovation Park. Här träffar man människor från helt olika yrkeskategorier, som är innovativa och drivna. Det tycker jag är riktigt kul”, säger Linda i en kommentar till nya jobbet på Paper Province.

Sport ligger Linda Larsson varmt om hjärtat och även om dagarna som elitidrottare nu är över, så tränar hon mycket på fritiden.

”Jag spelade fotboll från när jag var tio till 23 år och sen innebandy mellan 23 och 32 år”, berättar Linda.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

AI ger Amazon effektivare förpackningar

Amazon har utvecklat ett artificiellt intelligens (AI)-system med namnet Package Decision Engine, som förändrar hur produkter paketeras och levereras över hela världen. Systemet minskar skadorna på transporterade produkter och förbrukningen av förpackningsmaterial.
amazonx

Bryggerinäringen visar signifikanta minskningar i klimatpåverkan från sina förpackningar

Svenska bryggerier fortsätter att minska sitt klimatavtryck i så gott som alla förpackningsslag. Det visar den senaste livscykelanalysen (LCA) av dryckesförpackning från branschorganisationen Sveriges Bryggerier.
framsida

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx