The moment has arrived: I dag öppnar Scanpack!

PUBLICERAD: 22 oktober 2018
UPPDATERAD: 25 januari

I dag slås portarna upp på Svenska Mässan i Göteborg för Norra Europas största förpackningsmässa Scanpack.

Tre år har gått och det är dags för ännu en Scanpack på Svenska Mässan i Göteborg. Norra Europas största förpackningsmässa öppnar i dag. Klockan 10.00 slås portarna upp och sedan pågår mässan till och med fredag.

Drygt 450 utställare kommer att stå beredda att visa upp och berätta om sina material, maskiner och förpackningar för de tiotusentals mässbesökare, som väntas till Svenska Mässan i Göteborg under de fyra mässdagarna. Scanpack 2015 noterade nästan 13.500 besökare – en siffra som mässledningen räknar med ska ökas rejält vid årets mässa. 

Förutom utställarnas montrar så kommer det att finnas massor med andra arrangemang att besöka och fördjupa sig i under mässdagarna. Årets Scanpack har till exempel ett mycket omfångsrikt program med seminarier, föreläsningar och konferenser och det kommer också att finnas många andra intressanta och spännande specialarrangemang, som är värda en mässa… 

Packnews och tidningen nord emballage finns förstås på plats. Både med egen monter (C04:22) och med medial bevakning. Kom och besök oss!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x