Tara Pac växer och anställer en ny marknadskoordinator

PUBLICERAD: 31 augusti 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Yasmine Ströberg är Tarapacs nya marknadskoordinator med ansvar för Norden.

Förpackningsföretaget Tara Pac i Lund växer ”så in i Norden” och har nu anställt en ny marknadskoordinator med ansvar för den nordiska marknaden.
Hon heter Yasmine Ströberg och betecknas som en ”globetrotter med tidigare erfarenhet inom försäljning och redovisning”.

”Jag ser fram emot att få vara en del av den nysatsning och spännande framtid som Tara Pac står inför. Vi lever i en digital värld, där hållbarhet och miljö står i fokus med nya utmaningar, som kräver kreativa lösningar och innovativt tänkande, vilket jag kommer att kunna bidra med ur ett marknadsföringsperspektiv”, säger Yasmine Ströberg.

Yasmine Ströberg, som kommer från Lund och är i början av sin karriär, har utbildning i Internationell marknadsföring och Brand Management.

”Inom idrottsvärlden hade detta klassats som ´årets värvning´ och det känns jättebra att vi lyckats knyta Yasmine till Tara Pac. Vi får ytterligare en spännande dimension till vårt redan starka team”, säger Tara Pacs VD Lars Persson.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax