Svenska Allen + All-Print har förvärvats av Koenig & Bauer

PUBLICERAD: 2 oktober 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Köpekontraktet undertecknades i april i år av (fr.v) Oliver Volland, Koenig & Bauer Coding, Magnus Folcke, All-Print Holding och German Stuis, Koenig & Bauer Coding. I bakre raden syns (fr.v.) Marcus Persson, All-Print, Tobias Haag, Svenska Allen,  Johan Avefeldt, All-Print och Christopher Kessler, Koenig & Bauer AG. (Bild Koenig & Bauer Coding)

All-Print Holding AB, som är moderbolag till märkningsföretagen Svenska Allen och All-Print, ingår numera tyska Koenig & Bauer Coding. Förvärvet, som genomfördes innan sommaren, innebär att de svenska företagen blir dotterbolag inom Koenig & Bauer Coding.

Koenig & Bauer Coding ligger i framkant när det gäller innovativa industriella märkningslösningar och ägs av Koenig & Bauer, som är världen äldsta tryckpresstillverkare och en världsomspännande koncern med mer än 5.700 anställda.

Genom att kombinera Svenska Allen och All-Prints produkter inom bland annat print & apply med Koenig & Bauers produkter och kunskaper inom industriell märkning erhålls ett brett produktsortiment och en nyckelleverantör till den globala print- och förpackningsmarknaden.

Allen + All-Print är en av utställarna på Empack på Kistamässan, som pågår 2 – 3 oktober. Det blir premiär för företaget under det nya ägarskapet.

Läs vidare

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Tingstad Group köper Converflex i Örnsköldsvik

Tingstad Group fortsätter växa via uppköp. Nyss var det OptiPack i Sunne, nu har man köpt Converflex i Örnsköldsvik.
Paul-Jigbergx

Senaste nytt

Nordic Paper får tillstånd för utökad produktion i Bäckhammar

Mark- och miljödomstolen i Vänersborg har i slutet av januari gett tillstånd för utökad produktion vid Nordic Papers anläggning i Bäckhammar.
Matvaror i papper_51

Högre krav på livsmedelssäkerhet gynnar Mobergs Produktkontroll

Mobergs Produktkontroll är en av de ledande leverantörerna av kontrollutrustning för livsmedelsindustrin och andra områden. Kraven på säkerhet ökar vilket tydligt gynnar företaget.
Fredrik2

Bra tryck i förpackningssektorn hos Heidelberg

Av Heidelbergs kvartalsrapport för det tredje kvartalet framgår det att koncernen utvecklas bra. Extra bra går det för pressar till förpackningssektorn.
03_Ludwin_Monz

Tetra Pak startar banbrytande forskning

Tetra Pak initierar i dag det man kallar en banbrytande forskning med hjälp av Max IV för att bättre förstå fibermaterialens nanostruktur.
coca cola