Supplier of the year

PUBLICERAD: 10 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari
Boxon Alfa Laval

Utmärkelsen är ett bevis på att Boxons affärsmodell är framgångsrik och bidrar till utveckling och förbättring hos globala kunder såsom Alfa Laval.

– Med motiveringen ”Utmärkelsen Supplier of the Year har tagits fram för att uppmärksamma den bästa globala prestationen baserat på kostnadsutveckling, leverans, kvalitet, ledtider, volymökningar, flexibilitet och kommunikation”, är det med stolthet och glädje vi mottar denna utmärkelse av Alfa Laval, säger Jörgen Lindqvist, VD Boxon Pak.

Alfa Laval har idag tre större strategiska partners inom förpackningsområdet, där Boxon är en av dem. En målsättning hos Alfa Laval är att dessa partnerskap skall implementeras globalt. Boxon med verksamhet i Kina har varit en avgörande faktor för Alva Laval, där Boxon nu implementerar samma koncept.

– Utmärkelsen ”Supplier of the Year” ställer höga krav på oss som förpackningspartner framöver. Lägsta nivån är nu satt och det gäller att utvecklas vidare och Boxon ser flera möjligheter till fortsatt utveckling, kommenterar företaget i ett pressmeddelande.

Boxon är en internationell förpackningskoncern med global närvaro och med tre starka affärsområden. Fokus ligger på förpackningslösningar för distributions- och produktionsflöden, märksystem och etiketter samt bulkhantering. Bolaget omsätter ca 1 miljard och har ca 240 anställda. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Läs vidare

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}