Supplier of the year

PUBLICERAD: 10 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari
Boxon Alfa Laval

Utmärkelsen är ett bevis på att Boxons affärsmodell är framgångsrik och bidrar till utveckling och förbättring hos globala kunder såsom Alfa Laval.

– Med motiveringen ”Utmärkelsen Supplier of the Year har tagits fram för att uppmärksamma den bästa globala prestationen baserat på kostnadsutveckling, leverans, kvalitet, ledtider, volymökningar, flexibilitet och kommunikation”, är det med stolthet och glädje vi mottar denna utmärkelse av Alfa Laval, säger Jörgen Lindqvist, VD Boxon Pak.

Alfa Laval har idag tre större strategiska partners inom förpackningsområdet, där Boxon är en av dem. En målsättning hos Alfa Laval är att dessa partnerskap skall implementeras globalt. Boxon med verksamhet i Kina har varit en avgörande faktor för Alva Laval, där Boxon nu implementerar samma koncept.

– Utmärkelsen ”Supplier of the Year” ställer höga krav på oss som förpackningspartner framöver. Lägsta nivån är nu satt och det gäller att utvecklas vidare och Boxon ser flera möjligheter till fortsatt utveckling, kommenterar företaget i ett pressmeddelande.

Boxon är en internationell förpackningskoncern med global närvaro och med tre starka affärsområden. Fokus ligger på förpackningslösningar för distributions- och produktionsflöden, märksystem och etiketter samt bulkhantering. Bolaget omsätter ca 1 miljard och har ca 240 anställda. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

Juryarbetet i Packnorth Award är igång

Vi möter juryn i färd med att bedöma och granska alla bidrag som kommit in till förpackningstävlingen Packnorth Award. ”En bra blandning”, ”hög klass” och ”hög innovationsgrad” är juryutlåtanden så här långt om bidragen som är med och tävlar.
Packnorth4-scaled

Slutspurt för Packnorth Award

Nordens nya förpackningstävling Packnorth Award avgörs på Scanpack i oktober. Än finns chansen att tävla – senast 8 augusti ska tävlingsbidragen skickas in.
Packnorth-Award-2022-brochure

Svenska wellpapplösningar vinnare i World Star

Fyra av de 194 vinnarna producerades i Sverige –bland annat en begravningskista och en e-handelsförpackning för blommor.
scanstar_europakistan_content-1

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx