Sugen på en mässa? Sök bland hundratals event i vår kalender!

PUBLICERAD: 5 februari 2017
UPPDATERAD: 25 januari

I Düsseldorf äger gigantiska förpackningsmässan interpack rum i början av maj i år. interpack är bara en av hundratals mässor som du kan få information om i vår kalender!

Ett spännande mäss- och konferensår väntar 2017! Det största eventet blir förstås interpack i Düsseldorf, som äger rum 4 – 10 maj, men det finns också mängder av andra högintressanta och viktiga förpackningsrelaterade mässor och konferenser runt om i världen.
Vill du veta vilka viktiga förpackningsevent, som äger rum 2017, så ska du gå till Packnews mäss- och konferenskalender, som nu är uppdaterad för år 2017!

I kalendern kan du nu söka bland cirka 150 olika event! Många av dessa arrangeras i vår närhet – Sverige, Norden och Europa – men man kan också hitta mässor och konferenser i mer avlägsna länder som Peru, Argentina, Colombia, Brasilien, Kenya, Sydafrika, Myanmar (Burma), Vietnam, Kina, Japan och Uzbekistan, för att bara nämna några…

Informationen i kalendern består av start- och slutdatum för respektive event, samt eventets namn plus stad och land, där det äger rum. I eventets namn finns dessutom en klickbar länk till eventets hemsida (eller motsvarande) där man kan få all ytterligare behövlig information.
I kalendern kan man söka på årets olika månader eller också fritextsöka på eventnamn, städer och/eller länder (på engelska).

Vid uppdateringen har vi noggrant kollat alla event, tidpunkter och platser samt besökt alla angivna hemsidor, för att se att dessa fungerar! Men vi måste ändå reservera oss för att ändringar kan ske.
Den, som tänker åka till någon mässa, bör därför alltid själv kontrollera att datum, platser och hemsideslänkar fungerar.

Kalendern finner du en bit ner i spalten omedelbart till höger om den här texten eller också genom att klicka HÄR!

PS. Fler mässor kan tillkomma under året och vi kommer därför att uppdatera kalendern då och då. Vi kommer även att uppdatera event som ändrar datum, plats, hemsida, etc.
Du, som har tips om mässor, konferenser och andra event, som vi missat, hör av dig till email-adressen här nedan!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x