Styrelseproffset tar plats i ÅR Packaging Group

PUBLICERAD: 23 januari 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Cecilia Marlow är ny ledamot i ÅR Packaging Groups styrelse.

ÅR Packaging Group meddelar att Cecilia Marlow utsetts till ny styrelseledamot i bolaget. Hon är något av ett styrelseproffs och är för närvarande ledamot i flera andra svenska bolagsstyrelser.

Cecilia Marlows bakgrund är främst inom detaljhandel och konsumentvaruindustrin och hon har också haft VD-positioner och andra ledande befattningar, främst inom ekonomi och finans, i olika branscher.

Cecilia Marlows nuvarande styrelseuppdrag innefattar bolag som Kivra, Nordea Funds Ltd, Mathem, Fazer Group och Svenska Handelsfastigheter. Cecilia Marlow är också styrelseledamot i Internationella Engelska Skolan (IES) och sedan januari 2019  även VD för skolan.

”Vi är mycket glada att ha rekryterat Cecilia Marlow till styrelsen. Jag är övertygad om att hennes breda erfarenhet och djupa kunskaper inom områden som M & A, försäljning och marknadsföring och finansiering på internationell nivå tillsammans med hennes fokus för att uppnå resultat kommer att bidra till att ÅR Packagings fortsatta framgång”, säger ÅR Packaging Groups ordförande Peter Törnquist i en kommentar.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se