Stora Ensos webbplats toppar svensk webbrankningsrapport

PUBLICERAD: 5 november 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Stora Ensos webbplats har utsetts till bäst i sektorn ”Basic Resources” enligt kommunikationsbyrån Comprend. (Bild skärmdump)|”Vi är mycket glada över resultaten från årets rankning”, säger Ulrika Lilja. (Bild Stora Enso)

Stora Ensos webbplats har utsetts till bäst i sektorn ”Basic Resources” enligt den senaste årliga webbrankningsrapporten från den svenska digitala kommunikationsbyrån Comprend.

”Vi är mycket glada över resultaten från årets rankning”, säger Ulrika Lilja, kommunikationsdirektör på Stora Enso.

”Vi är mycket glada över resultaten från årets rankning”, säger Ulrika Lilja. (Bild Stora Enso)

Den årliga rankningen av över 500 företagswebbplatser är den enda internationella rankningen, som bygger på intressenternas förväntningar och utgör en ledande måttstock för företagswebbplatser.

Stora Enso fick särskilt beröm för hur väl hållbarhetsinformationen motsvarade intressenternas förväntningar.

”Hållbarhet är ett av Stora Ensos starkaste kort och en rankningsfaktor som blir allt viktigare för alla intressenter, inklusive kapitalmarknader och jobbsökande”, säger Helena Wennergren, Head of Research på Comprend.

”Vår nya webbplats lanserades för lite mer än ett år sedan och vi har arbetat systematiskt med användardata och feedback för att säkerställa, att vi uppfyller våra intressenters förväntningar. Att vår hållbarhetsinformation återigen fick extra högt betyg, är ett bevis på att hållbarhet är kärnan i vår verksamhet och vi strävar efter att kommunicera detta på ett tydlig och transparent sätt”, säger Ulrika Lilja.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx