Stationer för olika situationer

PUBLICERAD: 2 oktober 2019
UPPDATERAD: 24 januari
Per-Johan Nilsson, försäljningsansvarig på WFI var på plats i montern för att prata med kunder.

Hos WFI är det fullt fokus på arbetsplatser och logistiklösningar – och inte minst på att själv insupa mer kunskap om förpackningsbranschen.

Johan Svensson som är vd på WFI, Workplace for industries, är tillsammans med kollegan Per-Johan Nilsson på plats i den gula montern på Empack för att träffa kunder och få mer kunskap om marknaden.

– Framförallt är vi här för att förstå marknaden och behovet bättre samt vilken typ av hjälp vi kan erbjuda företag som verkar inom logistik och hantering, säger Johan Svensson, vd på WFI och fortsätter:

– Alla våra produkter används i den fysiska arbetsplatsen där man paketerar eller hanterar paket. Det kan vara till exempel en logistikcentral som tar emot gods, märker om och skickar vidare.

Vad gör er unika jämfört med andra företag på marknaden? 

– Våra produkter är applicerbara i många miljöer och sammanhang och man kan anpassa det mycket efter det behovet som olika kunder har. Delvis för att det är ett modulärt system, men också för att vi är vana vid att ta fram lösningar snabbt och smidigt.

Läs vidare

Se Empack i bilder – del 2

Pack Sweden följer upp med en bildkavalkad från Empack-mässans andra dag.
bilddddddddddds

Kurvan pekar uppåt med fiberråvara

Hos ÅR Packaging och CC Pack premiärvisas ett helt nytt papperstråg som förlänger livslängden på olika livsmedelsprodukter. Miljö och hållbarhetstänket blir en allt viktigare fråga.
AR-Carton2

Frontpac: ”Förpackningen är marknadsföring”

Förpackningen är mer än bara för att skydda och skicka i. Det är något som FrontPac vill förmedla under årets förpackningsmässa Empack.
DSC_0027

Instegsmodeller för etikettproduktion

Techprint säljer etikettskrivare, minipressar för etikettryck, rulle till rulle-lösningar. Inriktningen för företaget är att täcka kunders behov för små- och mellanstora produktionsserier.
sss-1

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning