Patenterade kartongboxar för take away och hemleveranser

PUBLICERAD: 11 januari 2021
UPPDATERAD: 25 januari

En av de två specialutvecklade ”snack boxarna” från AR Packaging, avsedda för take away och hemeleverans av färdigmat. (Bild AR Packaging)|AR Packaging har utvecklat och patenterat två snackboxar för färdiglagade mellanmål. (Bild AR Packaging)

AR Packaging har utvecklat två specialdesignade kartongboxar, avsedda för take away och hemleverans av färdigmat. De patenterade kartongboxarna är främst utvecklade för att passa till mellanmålsprodukter och kan hjälpa till att minska användningen av plastförpackningar.

AR Packaging har utvecklat och patenterat två snackboxar för färdiglagade mellanmål. (Bild AR Packaging)

AR Packaging skriver i ett pressmeddelande att social distansering och restriktioner på restauranger, orsakade av Corona-pandemin, innebär dramatiskt ökad efterfrågan på färdigmat för take away och hemleverans. Ett säkert sätt att leverera mat direkt från restaurangköket till konsumenter ökar kraven på anpassade förpackningslösningar.

”Våra två typer av snack-boxar är exempel på våra många skräddarsydda lösningar för segmenten take away och hemleverans. Vi utvecklar också kundspecifika förpackningar för att uppfylla unika krav för produktskydd, varumärke eller distribution”, säger Yoann Bouvet, försäljningschef Food Service på AR Packaging, som också avslöjar att företaget i sin pipeline har ytterligare nyutvecklade förpackningslösningar inom take away och hemleverans, vilka snart kommer att lanseras.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx