Sökes: En tillverkare av ”mindre kexförpackning”

PUBLICERAD: 6 mars 2019
UPPDATERAD: 25 januari

Vem kan tillverka en kexförpackning modell mindre?  Hör av er till oss!

Packnews har fått en förfrågan om vem som kan tillverka en förpackning till ett projekt, som närmar sig kommersialisering. Det handlar om en livsmedelsförpackning.

Produkten är ett slags kex och utvecklaren söker en förpackning som liknar dipsåsförpackningen som finns hos McDonalds, det vill säga en mindre behållare som försluts med en folie. Den måste klara att hålla livsmedlet fräscht i ett år och helst ska inte plast ingå, men det kan vara en lösning för folien. 

Produkten är cirka 30 mm i diameter och 3 – 4 mm hög. Tanken är att packa dem i en stapel och att det finns ett uttag i förpackningen som gör att man kan få ner ett finger för att få upp de sista kexen.  Höjden är max 25 mm. 

Svaret på vem som kan göra detta var inte alldeles självklart kände redaktionen och riktar därför frågan till branschen. Maila till bo@packnews.com så hanterar vi svaret.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium