Skruvkork med LED-ljus som lyser till musik!

PUBLICERAD: 8 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Via Bluetooth-förbindelse med en smart telefon kan Illumicap lysa upp i olika färger i takt med användarens aktiviteter.|Skruvkorken Illumicap är utrustad med Bluetooth och har en inbyggd LED-lampa.

Illumicap från Kirin Co Ltd.är en skruvkork för plastflaskor. Korken är försedd med LED-ljus, som styrs via en smart telefon och reagerar på musik och rörelser!
Illumicap är utvecklad av Kirin i samarbete med White Inc. med avsikten att ge konsumenterna en helt ny dryckesupplevelse.

Skruvkorken har en inbyggd Bluetooth-modul och en LED-lampa som lyser ner i flaskan. Genom Bluetooth-förbindelsen med en smart telefon kan skruvkorken känna av och reagera på musik och rörelser från telefonen och lysa upp hela flaskan i olika färger i takt med användarens aktiviteter.

Kirin planerar att lanserar Illumicap-korken mot  slutet av nästa år.

Här kan du se en video om Illumicap!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1974

Tidningen Packnews (tidigare nord emballage) fyller i år 90 år. Kanske är det världens äldsta förpackningstidning. Redaktionen har sedan ett par år bläddrat i tidningar från åren som gått och publicerat lite smått och gott och vi kommer att publicera en del av detta här.
Lättx

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Ny monofilm av PE för frysförpackningar

Bonduelle, ExxonMobil och Constantia Drukpol har tillsammans utvecklat en monofilm av polyeten som klarar de tuffa kraven på frysförpackningar.
Bonduelle-achieves-6-years-with-no-lost-time-incidents-with-Alchemy