Simuleringsprogram ger ökad kunskap om multiheadvågar

PUBLICERAD: 26 oktober 2016
UPPDATERAD: 25 januari

För att hantera multiheadvågar krävs kunskap. Nu har Ishida tagit fram ett interaktivt utbildningspaket med olika nivåer.

Ishida Europe har lanserat det första interaktiva datorbaserade träningsprogrammet för sina multiheadvågar. Hjälpmedlet kallas för Ishida Expert och kan ha obegränsat med användare ute på företaget. Självinstruerande inlärning ger ett smidigt sätt att gå igenom områden som konceptuppbyggnad, inställningsförfarande, drift och underhåll – allt för att kunna driva utrustningen optimalt.

Träningen är uppdelad på tre nivåer – grundläggande, medium och avancerad. Detta täcker olika kunskapsbehov i företaget, hela vägen upp till avancerad felsökning. Kunskapskontroll sker efter varje avsnitt för att komma vidare. 

”Ishida Expert är ett både unikt och effektivt sätt att säkra företagets kunskapsnivå och därmed i slutänden tillförsäkra störningsfri produktion”, konstaterar Ian Atkinson, som är Ishidas europeiska marknadschef för multiheadvågar.

Text: Katarina Elner-Haglund, Maskinnyheter, nord emballage

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Thorbjörn Sagerström på DS Smith Norden ser en positiv trend för industrin

Vi kontaktade Thorbjörn Sagerström, vd på DS Smith i Norden och dessutom ordförande i Grafiska Föreningen, för att få hans synpunkt på läget för wellpapp- och kartongbranschen och för hans eget företag.
DSsmith1-1024x683-1x

Ny undersökning visar att svenskar är splittrade kring plastpåseskatten

Åsikterna om att plastpåseskatten försvinner är minst sagt splittrade, och över hälften av alla svenskar tycker det är viktigt att användningen av plastpåsar fortsätter att minska. Det visar en ny Novusundersökning som Håll Sverige Rent låtit göra.
dreamstime_7756854x

Tidningen Packnews fyller 90 år!

I år fyller tidningen Packnews 90 år. En anmärkningsvärd ålder på en branschtidning, men en ålder som inte på något sätt avspeglas i kvaliten, tidningen är starkare och fräschare än någonsin. Här ger tidningens chefredaktör, Bo Wallteg, en kort bakgrund till de nittio åren.
Packnews-1_24-mailchimp-header-2

Transparent förpackning ger enklare återvinning

Som ett led i arbetet med att minska klimatavtrycket har isoleringproducenten Rockwool förändrat förpackningarna. Något som ökar återvinningsmöjligheterna med 85  procent enligt företaget.
ROCKWOOL förpackning