SIGnals – ny Internet-plattform för schweiziska SIG Combibloc 

PUBLICERAD: 24 augusti 2016
UPPDATERAD: 25 januari

SIGnals är namnet på SIG Combiblocs nya Internet-plattform.

Schweiziska dryckesförpackningsproducenten SIG Combibloc har lanserat en ny Internet-plattform för kunder och partners samt alla intresserade yrkesutövare i branschen.
Den nya hemsidan och bloggen rapporterar om aktuella ämnen inom områden som teknik, speciallösningar för kunder, bakgrundshistorier, aktuella installationer, etc. 

Hemsidan, som går under beteckningen SIGnals, syftar till att ta en närmare titt på aktuella ämnen inom SIG Combiblocs verksamhetsområde och man försöker förklara komplexa sammahang i enkla termer och med såväl text som bilder och videos. Artiklar på SIGnals skrivs antingen av erfarna medarbetare inom SIG Combibloc eller av experter vid relevanta organisationer och institutioner.

Hemsidan fungerar också som en blogg, eftersom besökare på SIGnals kan kommentera de enskilda artiklarna direkt på sidan, eller dela dem på sociala medier eller via e-post. Alla artiklar, etc. är på engelska.

SIG Combiblocs nya hemsida når man HÄR!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432