Schoeller Allibert anställer ny säljchef för sina nyckelkunder

PUBLICERAD: 30 oktober 2020
UPPDATERAD: 25 januari

32-årige Rakesh Ahlbom är ny säljchef på Schoeller Allibert Sweden AB. (Bild Schoeller Allibert)

Schoeller Allibert Sweden AB, som ingår i nederländska koncernen Schoeller Allibert, satsar för framtiden och har anställt Rakesh Ahlbom som ny säljchef för sina nyckelkunder.

Rakesh Ahlbom är 32 år och har tidigare jobbat som regionsansvarig på PMH och avdelningsledare på Elgiganten.

Schoeller Allibert är en ledande tillverkare av bland annat av plastbaserat returemballage samt plastemballage för materialhantering. Koncernen har sitt huvudkontor i Holland och omsätter ca 500 miljoner euro (ca 5,2 miljarder kronor) och har 1.800 anställda i ett globalt nätverk av produktionsenheter och försäljningskontor. Det svenska dotterbolaget har försäljningskontor i skånska Perstorp med elva anställda inom försäljning, ekonomi, supply chain och kundservice.

”Min roll på Schoeller Allibert Sweden blir som Sales Manager med speciell inriktning på våra nyckelkunder.
Jag brinner för att hitta hållbara lösningar, som skapar mervärde för kunden samtidigt som de gynnar miljön. I mitt nya arbete kommer jag att jobba mot spännande företag inom de flesta kundsegmenten, men med lite extra fokus på fordonsbranschen. Min vision är att få så många företag som möjligt att se det riktiga värdet av att börja använda returemballage” säger Rakesh Ahlbom.

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Unitedprint börjar sälja material till förpackningsindustrin

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Mikrovågor ett alternativ vid plaståtervinning

När det gäller återvinning av plastförpackningar är det mekanisk eller kemisk återvinning som är alternativen. På Drupa presenterades ett annat alternativ, ett alternativ till kemisk återvinning, där mikrovågor gör jobbet.
Florian Turkx

Skånsk besserwisser finalist i avfallsvärldens "Eurovision"

Ungdomar är enligt en färsk undersökning sämst på att sortera plastförpackningar. Kampanjen "Var inte en Styrbjörn" har genom humor försökt öka medvetenheten.
Sysav_Kampanjbild_Styrbjorn_EWWR

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432