Scanpack 2015 slutsåld till sista kvadratcentimetern...

PUBLICERAD: 15 juni 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Scanpacks projektledning Anna-Lena Friberg

Till hösten arrangeras som bekant den stora förpackningsmässan Scanpack på Svenska Mässan i Göteborg – och i år lockar mässan som aldrig förr. Årets mässa är nämligen slutsåld till sista kvadratcentimetern och för de företag som vill ställa ut på Scanpack så gäller det nu att ställa sig i kö för att få en plats på mässan år 2018…

”Det här är första gången som mässan varit helt utsåld ett halvår, innan den börjar, vilket förstås känns väldigt positivt. Dels signalerar det att intresset för förpackningsbranschen fortsätter att öka, dels att vi, som arbetar med mässan, uppenbarligen erbjuder något som är attraktivt”, säger Anna-Lena Friberg, projektledare och affärsansvarig för Scanpack, i en intervju i Smurfit Kappas kundtidning ”Performance and Passion”.

Så när årets upplaga av Scanpack äger rum den 20 – 23 oktober lär det bli högtryck i entrédörrarna på Svenska Mässan i Göteborg. Runt 15.000 förväntansfulla besökare kommer då att samsas med de cirka 4.000 personer, som finns i montrarna hos de utställande företagen.

Scanpack håller också på att bli en allt mer internationell mässa, inte bara när det gäller besökarna. Till årets mässa kommer till exempel utställare från länder som Japan, Taiwan och Turkiet.
”Vårt långsiktiga arbete med att marknadsföra Scanpack på de stora internationella mässorna har gett resultat”, säger Anna-Lena Friberg.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium