Santa Maria-tävling ska kora Årets Produktchef

PUBLICERAD: 13 augusti 2017
UPPDATERAD: 25 januari

”Vi vill att kandidater med varierande bakgrund söker till Årets Produktchef”

Paulig Group-ägda Santa Maria vill lyfta fram produktchefens roll i FMCG-företag (Fast Moving Consumer Goods) och utlyser därför en tävling om ”Årets Produktchef”.
För att bli utsedd till Årets Produktchef krävs att kandidaten har jobbat 1-8 år inom rörliga konsumentvaror, är full av energi och har lärt sig massor genom att både gå på minor och skapa framgångar…

”Utöver exempel från yrkesutövandet ser vi gärna att kandidater med varierande bakgrund söker. Vi tror stenhårt på att mångfald skapar framgångsrika företag”, säger Eva Berglie, kommunikationschef i divisionen World Foods & Flavouring i Paulig Group.

Utöver äran och en fin titel att lägga till sitt CV, får Årets Produktchef också komma till Santa Maria i Göteborg och tillsammans med tre kompisar laga mat ihop med några av företagets kockar. Förutom resa och övernattning får vinnaren också möjligheten att träffa Santa Marias marknadschefer för en intervju om en eventuell framtid som produktchef i koncernen.

Kandidaten kan nominera sig själv eller nomineras av någon bekant. CV skickas tillsammans med en motivering via Universums hemsida senast den 23 augusti 2017. 

Vinnarna kommer att utses under festliga former på galan Talent Excellence Award i Stockholm den 4 oktober.

Text Carina Malm

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex