RPC Superfos färghinkar skapar trend i Slovenien

PUBLICERAD: 18 maj 2016
UPPDATERAD: 25 januari

JUB:s två färgkvaliteter Jupol Classic och Jupol Trend säljs nu i trendiga formsprutade plasthinkar från RPC Superfos.

För lanseringen av nya trendiga målarfärger har den slovenska färgtillverkaren JUB valt formsprutade plasthinkar i polypropen från RPC Superfos.
JUB, som är den ledande målarfärgsproducenten på Balkan, använder RPC Superfos 2,5 liters Paintainer-hink samt Superfos 15-liters SuperOval-hink för de två färgkvaliteterna Jupol Trend och Jupol Classic, vilka båda riktar sig till gör-det-själv-marknaden. De både färgerna har nyligen fått kvalitetshöjande egenskaper och då beslöt JUB att också satsa på nya, trendiga färghinkar.

”Vi har provat både metall- och plasthinkar och funnit att plasthinkar tillgodoser våra krav på bästa sätt”, säger JUB:s marknadschef Jelka Slatinsek.

Den stora 15-liters SuperOval-hinken används till Jupol Classic, som är en ny vit färg med förbättrad kvalitet, lämplig för stora väggytor och liknande.

Den mindre Paintainer-hinken används till färgen Jupol Trend, som är nya, moderna interiörfärger i olika kulörer. Hinkarna har också fått ett ”trendigt” utseende: Både lock, hink och handtag är helt svarta och sedan försedda med bilder på olika jazzanknutna instrument! Dessutom finns på varje hink en ”droppe” som visar vilken kulör färgen i hinken har.

”Vi är mycket stolta över den nya Jupol Trend-förpackningen. Vi strävar alltid efter innovation och konsekvens, när vi designar våra förpackningar och det har gjort att konsumenterna lätt känner igen produkterna i Jupol-familjen. Vi vill att kunderna inte bara ska tycka om våra produkter utan även våra förpackningar”, förklarar Jelka Slatinsek

Produkterna från färgtillverkaren JUB, som i år förresten fyller 140 år(!), finns tillgängliga såväl på den inhemska marknaden i Slovenien som i övriga länder på Balkan.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x