Robatech Group presenterar ny grafisk design och slogan

PUBLICERAD: 9 maj 2019
UPPDATERAD: 25 januari

”Green Gluing” är en ny koncernövergripande slogan för limspecialisten Robatech Group.

Schweiziska Robatech Group, specialister på smältlimsapplikatorer, mm., lanserar sloganen ”Green Gluing” tillsammans med en ny grafisk design.

Robatech skriver att den nya grafiska designen, som bland annat innefattar en ny logotyp, ska visa företagets värden och kärnegenskaper och än mer betona Robatechs ambitioner att optimera processerna kring smältlimsapplicering och erbjuda kunderna innovationer, effektivitet, hållbarhet och tjänster.

I samband med det nya grafiska utseendet lanserar Robatech också sloganen ”Green Gluing” som är gemensam för hela koncernen och som binder samman de industriella smältlimsprocesser, som är företagets kärnverksamheter, och de grundläggande ekologiska värden och ansvar för noggrann användning av resurser, som är viktiga för bolaget.

”Det är viktigt och förmånligt för oss att integrera ekonomiskt och ekologiskt tänkande och handlande i våra prestanda. Med vår nya marknadsföringsprofil visar vi att vi tar ansvar”, säger Robatech Groups koncernchef Martin Meier, i en kommentar.

Robatech Group har sitt huvudsäte i Muri AG i kantonen Aargau i Schweiz. Bolaget har varit verksamt sedan 1975 och är i dag en ledande global leverantör av limsystem för olika branscher, bland annat smältlimssystem och –applikatorer, som används inom förpackningsområdet. Robatech är verksamhet genom agenturer och dotterbolag i mer än 70 länder. I Sverige finns Robatech Nordic AB i Halmstad.

Läs vidare

Spartips för wellpappindustrin och dess kunder

Wellpappindustrin kan spara material via en enkel åtgärd enligt brittisk konsult.
1673597177195x

Omni Polymers gillar att återvinna flexibla plastförpackningar

josef-nat

Välkomnar EU:s föreslagna PPWR-regler – med viss kritik

European Bioplastics välkomnar EU:s föreslagna s.k. PPWR-regler för förpackningar och bioplaster – men med viss kritik…
eu-regler-PN-utvald

Svensk Plaståtervinning fick pris som Årets Impact-bolag

På Dagens Industris Gasell-gala i Stockholms stadshus fick Svensk Plaståtervinning ta emot priset som Årets Impact-bolag.
plast-impact-utvald

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x