Rapport från Scanpack 2015: Hög stämning på vår Oktoberfest!

PUBLICERAD: 21 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

En glad mässbesökare från Japan fick finna sig i att hissas av glada värdinnor|värdar och orkestermedlemmar!|Våra glada festvärdinnor såg till att stämningen var på topp!

Packnews och tidningen nord emballages Oktoberfest på Scanpack blev en mycket glad och livfull tillställning, där ölen flödade och allsången ekade. 
”Umpa”-orkestern ”Das Alpen Echo mit Helmut & Heinz” inledde festen med att marschera genom hallarna till den festprydda lokalen, som var intill förväxling lik en äkta tysk ölhall! Där väntade kallskuret och drycker på de glada gästerna som snabbt och med god hjälp av såväl orkestern som våra pigga värdinnor och värdar såg till att stämningen blev hög.

Vi har satt samman en stor bildkavalkad från den glada festen. Ladda ner den via pdf-länken nedan och se om du är med på bild!

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax