Profilskaparen visar upp sig med utställning i Stockholm

PUBLICERAD: 12 april 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Intresserade kunder kunde ta del av Profilskaparens sortiment vid vernissagen i kartongleverantören Antalis showroom i Stockholm.
|Vernissagegästerna undfägnades med ”bubbel” och en specialförpackning

Familjeföretaget Profilskaparen AB, som bland annat levererar specialtillverkade produkter och lösningar inom förpackningar, kontor, etc., visar just nu sina produkter med en utställning i showrummet i pappers- och kartongleverantören Antalis butik i Stockholm.

Vid vernissagen den 9 april hade man många positiva och glada kunder på besök, vilka förärades en specialgjord förpackningar, som Profilskaparen tagit fram tillsammans med Iggesund Paperboard och Antalis. Förpackningen innehöll allt man behöver för att lyckas falsa en låda…

Utställningen i Antalis butik pågår till och med den 24 april och under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finna på plats, bland annat kommer bokbindaren Johan Holmdahl i dag och i morgon att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar.

Profilskaparen är ett familjeföretag , som startades 1983 av familjen Wigerman under namnet WIGAB och med kärnverksamheten i företagsanpassade kontorsprodukter. Under åren har företaget växt och verksamhetsområdena utökats. I dag har Profilskaparen AB, som ägs av moderbolaget Profilskaparen Invest AB och har säte i Farsta, egen produktion med fordring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Och man utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium

New Yorks justitieminister stämmer PepsiCo för nedskräpning

New Yorks justitieminister lämnade för några veckor sedan in en stämningsansökan där hon anklagar PepsiCo för att ha skadat allmänheten och misslyckats med att varna konsumenter för miljö- och hälsohot från dess plastförpackningar av engångstyp.
pepsico1x

FunkyPack ska utveckla barriärlösningar för torrformade produkter

FunkyPack är ett nytt, svenskt projekt som ska utveckla smarta barriärlösningar till torrformade produkter. Tekniken att torrforma är etablerad men barriärer är fortsatt ett utvecklingsområde.
Kuddex