Profilskaparen visar upp sig med utställning i Stockholm

PUBLICERAD: 12 april 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Intresserade kunder kunde ta del av Profilskaparens sortiment vid vernissagen i kartongleverantören Antalis showroom i Stockholm.
|Vernissagegästerna undfägnades med ”bubbel” och en specialförpackning

Familjeföretaget Profilskaparen AB, som bland annat levererar specialtillverkade produkter och lösningar inom förpackningar, kontor, etc., visar just nu sina produkter med en utställning i showrummet i pappers- och kartongleverantören Antalis butik i Stockholm.

Vid vernissagen den 9 april hade man många positiva och glada kunder på besök, vilka förärades en specialgjord förpackningar, som Profilskaparen tagit fram tillsammans med Iggesund Paperboard och Antalis. Förpackningen innehöll allt man behöver för att lyckas falsa en låda…

Utställningen i Antalis butik pågår till och med den 24 april och under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finna på plats, bland annat kommer bokbindaren Johan Holmdahl i dag och i morgon att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar.

Profilskaparen är ett familjeföretag , som startades 1983 av familjen Wigerman under namnet WIGAB och med kärnverksamheten i företagsanpassade kontorsprodukter. Under åren har företaget växt och verksamhetsområdena utökats. I dag har Profilskaparen AB, som ägs av moderbolaget Profilskaparen Invest AB och har säte i Farsta, egen produktion med fordring, stansning, prägling, montering och dummytillverkning. Och man utvecklar hela tiden nya produkter och helhetslösningar för kontor, butik och event, förpackningar och marknadsföring.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax