Profilskaparen flyttar till nybyggd fabrik i Länna

PUBLICERAD: 26 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Profilskaparens nya fabrik i Länna

Företaget Profilskaparen, som producerar förpackningar, pärmar, mappar, mm. i egen fabrik, meddelar att man just nu flyttar in i sina nybyggda produktions- och logistikanpassade lokaler i Länna, Skogås. Den nya fabriken, som är på 1.740 kvadratmeter, kommer att husera produktion, kontor, ett stort lager och ett showroom. Fabriken är designad för att ge bättre produktionsflöde och ökade möjligheter till lagerhållning och logistik.

”Vi har haft en god tillväxt de senaste åren. Våra nya lokaler kan möta den ökade efterfrågan, vi har utrymme för nya maskiner och möjlighet att säkerställa lagerhantering till flera och större kunder, dessutom ger de nya lokalerna oss ett mycket effektivare flöde i vår produktion. Min bedömning är att vi nu är vält rustade för framtiden”, säger Andreas Wigerman, VD på Profilskaparen.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Elopak bygger sin första produktionsanläggning i Nordamerika

”I tidernas begynnelse” kom grunden för Elopaks Pure-Pak förpackningar från USA. Efter många år startas nu den första produktionsenheten i Nordamerika. Första halvåret 2025 ska den vara i drift.
Elopak_

Multivac bygger ny produktionshall i Tyskland

Multivac Group har nyligen genomfört en ceremoni som start för bygget av sin nya Wolfertschwenden #2 fabrik i Allgäu-regionen i södra Tyskland.
Multivac

Efterfrågeökning kräver fabriksexpansion hos Modulpac

Modulpac i Ljungby växer och har nyligen fått flera nya projekt av varierande storlek, både från befintliga och nya kunder. Företaget tillverkare förslutningar till förpackningar. För att fortsätta utvecklas behsva ytterligare fabriksytor.
Modul

Albert Heijn i Holland först med förpackningar av PEF

PEF är ett bioplastmaterial som det pratats om länge. Nu har är det snart dags att kommersialisera materialet. Tidigt ute att använda det i en förpackning blir supermarketkedjan Albert Heijn.
avantium