Profilskaparen flyttar till nybyggd fabrik i Länna

PUBLICERAD: 26 oktober 2015
UPPDATERAD: 25 januari

Profilskaparens nya fabrik i Länna

Företaget Profilskaparen, som producerar förpackningar, pärmar, mappar, mm. i egen fabrik, meddelar att man just nu flyttar in i sina nybyggda produktions- och logistikanpassade lokaler i Länna, Skogås. Den nya fabriken, som är på 1.740 kvadratmeter, kommer att husera produktion, kontor, ett stort lager och ett showroom. Fabriken är designad för att ge bättre produktionsflöde och ökade möjligheter till lagerhållning och logistik.

”Vi har haft en god tillväxt de senaste åren. Våra nya lokaler kan möta den ökade efterfrågan, vi har utrymme för nya maskiner och möjlighet att säkerställa lagerhantering till flera och större kunder, dessutom ger de nya lokalerna oss ett mycket effektivare flöde i vår produktion. Min bedömning är att vi nu är vält rustade för framtiden”, säger Andreas Wigerman, VD på Profilskaparen.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Scenprogrammet för Scanpack 2024 är här!

Nu släpps scenprogrammet för Scanpack, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober. Förutom utställningen med 400 utställare kommer besökarna att erbjudas ett omfattande scenprogram med nästan 100 programpunkter.
Talare på Scanpack (SV)x