Prestigefyllda utmärkelser till Ardagh i UK Packaging Awards

PUBLICERAD: 3 december 2017
UPPDATERAD: 25 januari

Ardagh tog också hem titeln ”Årets glasförpackning” i kategorin ”Andra dycker och livsmedel” för sin annorlunda glasburk till sylt- och marmeladtillverkaren Duerr.

Glas- och metallförpackningskoncernen Ardagh Group har fått den prestigefyllda titeln ”Årets förpackningsföretag” i brittiska tävlingen ”UK Packaging Awards”. Beslutet tillkännagavs i samband med en stor prisceremoni, som hölls den 22 november i Grosvenor Hotel i London.

”Vi är glada över denna fantastiska erkänsla. Alla 2.500 anställda i våra nio brittiska fabriker är delaktiga i vår framgångsrika utveckling, där vi under de två senaste decennierna blivit en ledande global förpackningsgrupp”. sade Ardagh Groups VD och koncernchef Paul Coulson vid prisutdelningen.

Förutom den prestigefyllda utmärkelsen ”Packaging Company of the Year” tog Ardagh också hem titeln ”Årets glasförpackning” i kategorin ”Andra dycker och livsmedel” i UK Packaging Awards2017. Priset vann man för sin glasförpackning till brittiska sylt- och marmeladtillverkaren Duerr.
Packnews har tidigare skrivit om denna annorlunda marmeladburk, som ser ut och känns som en citrusfrukt. (Läs HÄR)

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x