Positiv trend ger nya jobb hos Molanders Sign + Display

PUBLICERAD: 14 januari 2016
UPPDATERAD: 25 januari

Från 1 februari är Christer Sehlstedt anställd som Key Account Manager hos MSD.

Molanders Sign + Display (MSD), dotterbolag till Durst AG har sedan starten 2009 utvecklats mycket bra. I Norden är Durst idag, med över 150 installationer, ett av regionens marknadsledande företag inom UV-inkjetskrivare för storformatutskrifter och etikettutskrifter i industriella volymer. 
Som en naturlig del i denna utveckling har MSD ytterligare förstärkt sin organisation med ett antal nyanställningar.

Med start den 1 februari har Christer Sehlstedt anställts som Key Account Manager hos MSD.

MSD skriver i ett pressmeddelande att Christer Sehlstedt har mångårig och gedigen erfarenhet och kunskap från storformatsbranschen bl.a. som produktionsansvarig hos Big Image, media- och systemförsäljning hos Sericomex, Key Account Manager hos Scandraft och senast som försäljningschef inom storformat hos Neopost. Han kommer nu att förstärka MSD:s försäljning av Durst inkjetsystem på den nordiska marknaden.

Dessutom har MSD ytterligare förstärkt sin lokala serviceorganisation genom att anställa två duktiga servicetekniker: Tommy Pettersson och  Linus Turesson.

”Vi är glada att kunna knyta Christer, Tommy och Linus till vårt team av duktiga och dedikerade MSD-medarbetare. De passar alla perfekt in i vår verksamhet med sina kunskaper, motivation och kundservicekänsla”, säger Hans Molander, VD Molanders Sign+Display.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}